Indlæser

Varevogn udlejning Frederiksberg

varevogn udlejning frederiksberg

Har brug for en varevogn og gerne  med en central beliggenhed som på Frederiksberg, så er dette det rette sted at få fingrene i et sæt nøgler til en varevogn!

Vores varevogne passer til ethvert behov som du skulle have, når du ønsker en stor bil med masser af varerum bag i. Vi kan tilbyde dig super stabile varevogne i uendelige størrelser til byens, og måske landets aller bedste priser! Vi hos Varevognudlejning er meget stolte over det faktum, at vi er professionelle og håndtere vorres forretning i sådan en grad, men du kan rolig regne med at vi tilbyder dig venlig service, der er ulig andre i hele Danmark. Vi har samlet i årenes løb en hel masse erfaringer efter at have lyttet til vores kunder før, under og efter de har gjort brug af varevogn udlejning Frederiksberg hos os, og det har givet os en fordel over konkurrenterne, for vi tror på at lytte og handle på vores kunders ønsker når de har brug for varevogn udlejning Frederiksberg. Derfor bør du også stole på os som blandt de andre førende varevogn udlejningsvirksomheder der tilbyder deres service på Frederiksberg.

Hvis du beslutter dig for, at vælge varevogn udlejning Frederiksberg hos Varevognudlejning så kan vi garantere dig, at du ikke vil fortryde det! Vi tilbyder alle vores kunder, nye som gamle, fremragende service og oplevelse og du behøver ikke at bekymre dig om varevognen, der udvikler problemer, da de altid er passet af de bedste varevogn mekanikere der er derude. Diss er bare nogle af de mange grunde til, at du skal have en varevogn udlejning Frederiksberg hos os.

Varevogn udlejning Frederiksberg billigt

Da vi ved at prisfaktoren har en stor indvirkning på beslutningen om hvor du vælger at varevogn udlejning Frederiksberg henne, så har det selvfølgelig også været et af de områder som vi har arbejdet med at justere til din fordel. Derfor kan vi fortælle dig om vores priser og du vil på samme tid ikke blive skræmt væk og nok nærmere blive positivt overrasket over niveauet. Vores priser er seriøst lommevenlige og skræddersyet til at passe til dig, uanset hvad tid det er på dagen eller måneden, at du har brug for varevogn udlejning Frederiksberg. Du får den mest pålidelige oplevelse gennem varevognudlejning på Frederiksberg til den mest overkommelige pris. Selv vores helt store varevogne der kan rumme en overraskende stor last, kan du få til priser, hvor alle kan følge med – du vil ikke blive skuffet over størrelsen af sådan en varevogn. Du har et bredt udvalg af varevogne at vælge imellem, så du kan vælge præcis den type og størrelse af varevogn, der passer til dig. Vi sørger for, at ingen af vores kunder har noget at sætte en finger på, og det er derfor, vi er de bedste, der er på markedet når det kommer  til varevogn udlejning Frederiksberg.

Hvem er varevognudlejning?

Varevognudlejning har eksisteret siden 2008 og er i dag et af byens største varebiludlejnings firmaer.
Vi gør altid hvad vi kan for at opretholde varebilernes sikkerhed, hvor vi hver morgen tjekker bilerne for olie, vand mm. Mindst hver tredje måned får alle bilerne et service / sikkerhedstjek hvor vi bl.a. tjekker bremser, styretøj og lygter, dermed gør vi vores for at sørger for at bilerne lever op til lovens standarter.

Se alle vores varevogne

Oftest stillede spørgsmål

Lejeren skal minimum have haft kørekort i 2 år.
Køretøjet skal returneres som udleveret. Er køretøjet ikke rengjort, fratrækkes 99,- fra depositumet.
Kun lejer og medlejer har tilladelse til at fører bilen.
Afbestilling skal ske dagen før senest kl. 16:00. Hvis ikke; kræves leje for tabt indtjening.
Alle vores biler udlejes med fuldtank og skal returneres med fuld tank. Undlader man at fylde tanken, trækkes der 500,- + manglede brændstof fra depositum.
Lejeren hæfter for de skader og bøder der har fundet sted, indenfor leje perioden.
Husdyr i bilerne er tilladt, såfremt den returneres uden spor og lugtgener. Er der spor og lugtgener fra husdyr, fratrækkes 298,- fra depositumet.
Udlandskørsel er tilladt (skal oplyses til udlejer).
Ved langtidsleje – 1 måned eller mere, er det lejers pligt at efterse oliepindens status.
Selvrisiko: 10.000,-. Nedsat selvrisiko på 4.600,- kan tilkøbes for 150,-/dag
Call Now Button