Indlæser

Varebil udlejning

Varebil udlejning

Der er en række grunde til, at man måske vil leje en varebil med en varebil udlejning billigt. Du kan flytte fra din bolig til en anden i forbindelse med en flytning af dit gamle hjem til et nyt. En anden grund til, at du måske ønsker at bruge varebil udlejning billigt er at udforske det store udendørs. Du ved ligesom en campingvogn? Det er gas! Vi hos Varevognudlejning.dk arbejder udlukkende med varebil udlejning billigt som er bygget til transport af gods.

Virksomheder eller lokale virksomheder kan også have brug for at transportere virksomhedens varer til fra deres lager og ud til kunder og tilbage. Der kan være en million andre grunde, men det er nok de mest almindelige – og for hvilke der er en række varebiler, der er tilbydes også. Hvis du vil bruge en varebil udlejning billigt og dette er din første gang, det er klogt at overveje et par ting, før du vælger din varebil udlejning fra enhver.

Når man sammenligner lejepriser, sørg for at du er opmærksom på, hvad der er inkluderet i prisen og hvad der er udelukket. Forsikringen kan også variere dramatisk, så sørg for at tjekke præcis, hvad du er dækket af. Antag aldrig, at en billig varebil udlejning vil indeholde alle de ting, du har brug for. Sørg for din sammenligning, der har til formål at skabe et overblik over markedet for varebil udlejning, hvor end du kan sørg for, at der falder gebyr for overkørsel som ligger inde for en fornuftig ramme. En sammenligning vil hjælpe dig til den bedstre varebil udlejning.

Sørg for at du læser og er bevidst om alle de vilkår og betingelser, inden du forpligter dig til din udlejning. Til transaktioner over et større beløb, er det tilrådeligt at bruge et kreditkort, hvor du vil få beskyttelse mod tab af betaling, hvis varebil udlejningsfirmaet går ud af forretning. Når du skal hente varebilerne, skal du sørge for det at du læser hele dokumentationen og kontrollerer, at der ikke er nogen ekstramateriale, som du ikke har accepteret eller som du ikke vil kræve, da disse kan pådrage sig unødige omkostninger.

Sørg for at tage dit kørekort med dig. Undladelse af at gøre dette kunne lad dig ikke kunne leje en varebil af nogen art. Sørg også for, at du tager dit kreditkort med dig til at betale for dit overskydende depositum. Før du tager afsted med din lejet varebil, bør du altid kontrollere dens indvendige og udvendige for enhver form for skade. Enhver sådan skade skal dokumenteres efter din aftale, eller du kan være holdes ansvarlig og opkrævet ved returnering af køretøjet. Sørg også for at du tjekke varebilernes kilometertal og at det er i overensstemmelse med din dokumentation og brændstofniveau.

Du er muligvis ikke bekendt med køre en varebil. I dette tilfælde skal du sørge for at du er opmærksom på og komfortabel med køretøjets dimensioner. Det vil sandsynligvis være langt højere og bredere end køretøj du er vant til at køre, så sørg for at du tager meget omhu til undgå at komme i kontakt med nogen små broer eller vægge. Ved parkering skal du sikre dig efterlad nok plads bag køretøjet til på- og aflastning.

Når du returnerer varebilen, skal du sikre den er i samme stand som det var i da du hentede den med det indvendige rent og ryddeligt. Sørg også for, at køretøjet returneres med omtrent samme mængde brændstof som når du hentede den. Husk at finde ud af  hvor skal du skal aflevere varevongen og undgå at aflevere varebilen for sent, da dette kan medføre ekstra omkostninger.

Hvem er varevognudlejning?

Varevognudlejning har eksisteret siden 2008 og er i dag et af byens største varebiludlejnings firmaer.
Vi gør altid hvad vi kan for at opretholde varebilernes sikkerhed, hvor vi hver morgen tjekker bilerne for olie, vand mm. Mindst hver tredje måned får alle bilerne et service / sikkerhedstjek hvor vi bl.a. tjekker bremser, styretøj og lygter, dermed gør vi vores for at sørger for at bilerne lever op til lovens standarter.

Se alle vores varevogne

Oftest stillede spørgsmål

Lejeren skal minimum have haft kørekort i 2 år.
Køretøjet skal returneres som udleveret. Er køretøjet ikke rengjort, fratrækkes 99,- fra depositumet.
Kun lejer og medlejer har tilladelse til at fører bilen.
Afbestilling skal ske dagen før senest kl. 16:00. Hvis ikke; kræves leje for tabt indtjening.
Alle vores biler udlejes med fuldtank og skal returneres med fuld tank. Undlader man at fylde tanken, trækkes der 500,- + manglede brændstof fra depositum.
Lejeren hæfter for de skader og bøder der har fundet sted, indenfor leje perioden.
Husdyr i bilerne er tilladt, såfremt den returneres uden spor og lugtgener. Er der spor og lugtgener fra husdyr, fratrækkes 298,- fra depositumet.
Udlandskørsel er tilladt (skal oplyses til udlejer).
Ved langtidsleje – 1 måned eller mere, er det lejers pligt at efterse oliepindens status.
Selvrisiko: 10.000,-. Nedsat selvrisiko på 4.600,- kan tilkøbes for 150,-/dag
Call Now Button