Indlæser

Sådan kan du leje en varevogn billigt

På grund af stigende behov for transport af gods eller flytning er vores efterspørgslen efter leje en varevogn billigt blevet markant større. Der findes andre udlejnings virksomheder, som beskæftiger sig med leje en varevogn billigt, og de kommer op med et udvalg af services og faciliteter, som du måske finder passende for dig og dine behov. Du skal dog være særlig opmærksom på de finansielle aspekter som er til forskel fra de andre udlejningsvirksomheder og Varevognudlejning. Normalt opkræver disse virksomheder leje af varevognen men også skjulte gebyrer som du vil blive bundet af, og de fleste af disse er ikke altid rimelige. Du kan dog sikre dig selv at slippe for gebyrer for at gøre en god og billig handel når du skal leje en varevogn billigt. Det kan du nemlig hos os!

sådan kan du leje en varevogn billigtUanset om du er interesseret i at leje en lille varevogn eller en stor varevogn, kan du reducere udgiften til dette på mange måder for at gøre leje en varevogn billigt mere overkommelige for dig. Før du gør noget, anbefaler vi dig at du skal du kigge efter de virksomheder, der tilbyder billigere udlejning varevogne men også med vilkår og betingelser, som ikke binder dig til uforventede udgifter. Udlejningsvirksomheder er der ikke den mest udbredte service, så du skal foretage undersøgelse på internettet for at finde de udlejningsvirksomheder som udlejer varevogne i dit område og herefter kan du undersøge disse for priser og vilkår. Vær’ opmærksom på, at hvis du ser en billig udlejningsvirksomhed i dit område som beskæftiger sig med leje en varevogn billigt, bliver din opgave at sammenligne denne med andre. Vores undersøgelser viser, at afhængig af din placering, kan det være problematisk at finde en god og prisvenlig varevognudlejnings virksomhed i udkantsområderne.

Husk følgende ting, mens du kigger efter leje en varevogn billigt

Hvis du accepterer at returnere den lejede varevogn til en destination for udlejningsfirmaerne, så kan du forvente nogle specielle rabatter for dig som ikke udmiddelbart er oplyst nogen steder. I så fald ville du være nødt til at returnere den lejede varevogn til det sted, hvor firmaet ønsker dig at levere den til. Varevognudlejnings virksomheder har mange afdelinger, og du ville være ansvarlig for at returnere varevognen til nogen af ​​disse afdelinger og ikke til den oprindelige afdeling du afhentede din varevogn fra.

Du bør foretrække at leje en varevogn billigt på en af ​​de fem hverdage, hvis det er muligt og gerne returnere den i en hverdag også. De fleste af de virksomheder, der beskæftiger sig med varevognudlejning i Danmark opkræver mere i weekender. Planlæg din leje af varevogn langt forud for den planlagte dato og gør det helst på hverdage for at få en billigere pris på din udlejning fra de fleste virksomheder.
Hvis du bliver en hyppig kunde af disse udlejninger, tilbyder virksomhederne yderligere fordele i form af rabatter og mindre gebyrer. For eksempel: Hvis du lejer en lille varevogn eller lejer en stor varevogn i en måned, kan prisen per dag helt sikkert være mindre end daglige eller ugentlige udlejninger. Denne service er gældende på længere varighed af leje af varevogn billigt også. Hvis du har lejet en varebil i syv dage og derefter forlænger varigheden til en måned, vil du være berettiget til denne særlige rabat. Disse virksomheder sætter pris på disse særlige behov, som kan hjælpe dem med at tjene mere gennem længere varighed.
Du kan forvente flere rabatter, hvis du kan holde mindre kilometertal på de lejede varevogne, end det er fastsat af disse virksomheder. Normalt tillader disse virksomheder 100 kilometer af brugen på daglig basis. Yderligere kilometre resultere i et gebyr, mens mindre kørelængde reducerer omkostningerne yderligere.

Kontakt os i dag og få et helt specielt tilbud på din udlejning!

Hvem er varevognudlejning?

Varevognudlejning har eksisteret siden 2008 og er i dag et af byens største varebiludlejnings firmaer.
Vi gør altid hvad vi kan for at opretholde varebilernes sikkerhed, hvor vi hver morgen tjekker bilerne for olie, vand mm. Mindst hver tredje måned får alle bilerne et service / sikkerhedstjek hvor vi bl.a. tjekker bremser, styretøj og lygter, dermed gør vi vores for at sørger for at bilerne lever op til lovens standarter.

Se alle vores varevogne

Oftest stillede spørgsmål

Lejeren skal minimum have haft kørekort i 2 år.
Køretøjet skal returneres som udleveret. Er køretøjet ikke rengjort, fratrækkes 99,- fra depositumet.
Kun lejer og medlejer har tilladelse til at fører bilen.
Afbestilling skal ske dagen før senest kl. 16:00. Hvis ikke; kræves leje for tabt indtjening.
Alle vores biler udlejes med fuldtank og skal returneres med fuld tank. Undlader man at fylde tanken, trækkes der 500,- + manglede brændstof fra depositum.
Lejeren hæfter for de skader og bøder der har fundet sted, indenfor leje perioden.
Husdyr i bilerne er tilladt, såfremt den returneres uden spor og lugtgener. Er der spor og lugtgener fra husdyr, fratrækkes 298,- fra depositumet.
Udlandskørsel er tilladt (skal oplyses til udlejer).
Ved langtidsleje – 1 måned eller mere, er det lejers pligt at efterse oliepindens status.
Selvrisiko: 10.000,-. Nedsat selvrisiko på 4.600,- kan tilkøbes for 150,-/dag
Call Now Button