Indlæser

Overvejelser inden du lejer en varebil

skal du leje en varebil?

Skal du leje en varebil er det normalt ikke det mindst forvirrende at skulle til at begive sig ud i. Men det du virkelig har brug for at gøre som noget af det aller første, vil være at finde ud af kapacitets kravet til varebilen, du skal leje, så du kan passe dine ting som du gerne vil flytte rundt med til at kunne være i den varebil du lejer. Så lang så godt! I dette stadie er du allerede klar til at vælge at leje en varebil fra den første varebiludlejningsfirma du støder på, ikke? Hvis du er som de fleste folk og gerne vil få det maksimale ud af, hvad du betaler for, så er du simpelthen bedst afsat ved at ligge en indsats i at lave grundlæggende undersøgelse, før du lejer en varebil.

Når det kommer til at vælge, hvilken virksomhed du skal leje en varebil hos, så bør den første ting at overveje være den slags varebiler, de har til udlejning. Du vil bestemt gerne vælge et udlejningsfirma med præcis den rigtige type varebil til dig. Mens at det at leje en varebil, som er større end du har brug for, vil ikke påvirke dig, fordi du stadig vil ende med at få dine ting flyttet, men prisen for denne vil højst sandsynlig ligge over prisen for en mindre varebil.

Hvorfor du skal leje en varebil

Flytning er en opgave som på en måde ikke altid er noget der får venner og familie til at smide armende i vejret men på samme tid uungåeligt. Varevognudlejnings varebiludlejnings service yder stor hjælp til hurtigt at flytte fra et sted til et andet.

Varebiludlejning viser sig at være prisat efter sæson og i løbet af sommeren er priserne typisk sat om. Men om vinteren vælger økonomien flytte varebiludlejningsvirksomheder til at sænke deres priser eftersom efterspørgelsen formindskes. Der er ingen faste priser på leje af varebil men priserne ligger somregel ikke langt fra hinanden. Ud over dette varierer prisen også på grund af den klasse af service, der leveres af de virksomheder, som beskæftiger sig med udlejning af varebiler. Man skal overveje hvilke ting man giver afkald på, hvis man går efter den billigste pris, men med det sagt, så kan man sagtens finde billig udlejning af varebiler hos virksomheder du kan stole på ethundrede procent.

Når du forbereder dig på at flytte til et nyt sted, så kan du have en præference for hvilken dag eller dage det skal forgå på men du bør være opmærksom på weekenderne. Som priserne ændre sig i sæsoner på grund af efterspørgsel, så gælder dette også weekenderne. At vælge at flytte i en weekend og derved leje en varebil i weekenden vil helt sikkert gøre betyder en øget pris i forhold til at leje en varebil i hverdage. Det kan også være fordelagtigt at foretage en tidligere reservation af varebilen til flytning. Dette vil bidrage til at forhindre ulejligheder i flytningsprocessen som f.eks. at din lejet varebil ikke er tilgængelig alligevel. Varebiludlejningsfirmaerne tilbyder ofte en pakke, der henvender sig til forskellige typer af flytninger, og som helt sikkert kan hjælpe dig med at gemme hele din flytning.

Endnu en ting du skal være opmærksom på, er at en kunde der kommer igen automatisk bliver en loyalitetskunde og derved kan du forhandle nye fordele for dig eller bedre priser en hidtil. Varebiludlejningsfirmaerne giver forskellige rabatter på langtidsleje. Der ligges vægt på at opretholde et normalt og godt forhold til sådanne kunder.

Hvem er varevognudlejning?

Varevognudlejning har eksisteret siden 2008 og er i dag et af byens største varebiludlejnings firmaer.
Vi gør altid hvad vi kan for at opretholde varebilernes sikkerhed, hvor vi hver morgen tjekker bilerne for olie, vand mm. Mindst hver tredje måned får alle bilerne et service / sikkerhedstjek hvor vi bl.a. tjekker bremser, styretøj og lygter, dermed gør vi vores for at sørger for at bilerne lever op til lovens standarter.

Se alle vores varevogne

Oftest stillede spørgsmål

Lejeren skal minimum have haft kørekort i 2 år.
Køretøjet skal returneres som udleveret. Er køretøjet ikke rengjort, fratrækkes 99,- fra depositumet.
Kun lejer og medlejer har tilladelse til at fører bilen.
Afbestilling skal ske dagen før senest kl. 16:00. Hvis ikke; kræves leje for tabt indtjening.
Alle vores biler udlejes med fuldtank og skal returneres med fuld tank. Undlader man at fylde tanken, trækkes der 500,- + manglede brændstof fra depositum.
Lejeren hæfter for de skader og bøder der har fundet sted, indenfor leje perioden.
Husdyr i bilerne er tilladt, såfremt den returneres uden spor og lugtgener. Er der spor og lugtgener fra husdyr, fratrækkes 298,- fra depositumet.
Udlandskørsel er tilladt (skal oplyses til udlejer).
Ved langtidsleje – 1 måned eller mere, er det lejers pligt at efterse oliepindens status.
Selvrisiko: 10.000,-. Nedsat selvrisiko på 4.600,- kan tilkøbes for 150,-/dag
Call Now Button