Indlæser
Varevognudlejning har eksisteret siden 2008 og er i dag et af byens største varebiludlejnings firmaer. Vi har bosat os på Frederiksberg som er meget fordelagtigt for vores kunder, da der er rig med muligheder for at komme med offentlig transport eller få parkeret sin bil sikkert og gratis i området.

Vi hos Varevognudlejning har besluttet os for, at det ikke skal være nødvendigt for dig som lejer, at køre ud til udkandts- og industrielleområder hvor det kan være svært at komme til! Derfor har vi placeret os centralt på Frederiksberg. Men da der er stor trængsel og svært med pakeringsplader, er vi kommet frem til en unik løsning, som ikke er set hidtil. Vi har nøglebokse til at håndtering af nøgle ud- og indlevering og bilerne er som regel parkeret få meter derfra.

Vi gør altid hvad vi kan for at opretholde varebilernes sikkerhed, hvor vi hver morgen tjekker bilerne for olie, vand mm. Mindst hver tredje måned får alle bilerne et service / sikkerhedstjek hvor vi bl.a. tjekker bremser, styretøj og lygter, dermed gør vi vores for at sørger for at bilerne lever op til lovens standarter.

Call Now Button