Indlæser

Lej en flyttevogn på Frederiksberg

Lej en flyttevogn på Frederiksberg

Vi stræber  os efter at sikre, at den lej en flyttevogn på Frederiksberg som du vælger hos os, også levere en flyttevogn som er beregnet til flytning i mindre og større sammenhænge. Det at vores flyttevogne er i det mest ideelle forhold for enhver flytning, som du har til hensigt at at bruge dem til. At finde flyytevogn udlejning på Frederiksberg er svært, og hvorfor vi er de bedste, er nemlig fordi at vi altid har en pålidelig service med pålidelige flyttevogne til leje, lige når du har brug for det. Lej en flyttevogn på Frederiksberg er en nem proces, for vi gør det så enkelt som det kan være for dig, så du behøver aldrig bekymre dig om andet end din flytteopgave. Vi gør hvad vi kan for, at når du vælger lej en flyttevogn på Frederiksberg hos os, så er det så nemt som muligt for dig, at bestille, afhente og aflevere flyttevognen. De mange kunder, der har fået udleveret nøgler til en flyttevogn gennem os, kan vidne til, at vi altid har gjort denne proces for leje en flyttevogn på Frederiksberg nem og så overskuelig som muligt, men med den professionalisme, som den fortjener. Vi mener at du har brug for en varevognudlejningsfirma, der er pålideligt og vil aldrig lade i stikken, og det er præcis det, du får med os og den flyttevogn, vi giver dig.

Varevognudlejning tilbyder dig den bedste lej en flyttevogn på Frederiksberg, som du kan finde på Frederiksberg, og det er på grund af den pålidelig service vi tilbyder samt de billige flyttevogne, som du kan finde hos os. Dette skyldes vores store erfaring på området, og de kunder, der har passeret Varevognudlening kan fortæller dig, at du får den bedste udlejning af flyttevogne på Frederiksberg hos os. Det kan blandt andet ses på vores Trustpilot profil, med mange gode anmeldelser! Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker lej en flyttevogn på Frederiksberg.

Lej en flyttevogn på Frederiksberg billigt

Hos Varevognudlejning får du  et bredt udvalg af flyttevogne, som du kan vælge i mellem, som findes i forskellige størrelser og klasser. Du behøver ikke at bekymre dig om tilgængeligheden af ​den bestilte flyttevogn, da vi med vores avanceret online baseret booking system altid har en opdateret list af varevogne på vores hjemmeside og derfor bliver din valgte flyttevogn tilgængelig for dig på det tidspunkt, hvor du har brug for lej en flyttevogn på Frederiksberg billigt. Du har flyttevogne, der er af forskellig størrelser, som du kan vælge imellem afhængigt af den slags last, du planlægger at transportere. Dette er vigtigt, da du har brug for en flyttevogn, der passer til din lej en flyttevogn på Frederiksberg billigt, uanset formålet. Så kom, vi tilbyder den billigste leje en flyttevogn på Frederiksberg med en bred vifte af varevogne at vælge imellem.

Du behøver aldrig bekymre dig om noget, når du beslutter dig om lej en flyttevogn på Frederiksberg billigt hos os, da du får den bedste service, du kan forvente, og derfor er vi altid her for at hjælpe dig. Du får det bedste til de billigste priser, og det er præcis det, Varevognudlejning kan tilbyde dig. Så kom i kontakt med os i dag og bestil den flyttevogn, du har brug for.

Hvem er varevognudlejning?

Varevognudlejning har eksisteret siden 2008 og er i dag et af byens største varebiludlejnings firmaer.
Vi gør altid hvad vi kan for at opretholde varebilernes sikkerhed, hvor vi hver morgen tjekker bilerne for olie, vand mm. Mindst hver tredje måned får alle bilerne et service / sikkerhedstjek hvor vi bl.a. tjekker bremser, styretøj og lygter, dermed gør vi vores for at sørger for at bilerne lever op til lovens standarter.

Se alle vores varevogne

Oftest stillede spørgsmål

Lejeren skal minimum have haft kørekort i 2 år.
Køretøjet skal returneres som udleveret. Er køretøjet ikke rengjort, fratrækkes 99,- fra depositumet.
Kun lejer og medlejer har tilladelse til at fører bilen.
Afbestilling skal ske dagen før senest kl. 16:00. Hvis ikke; kræves leje for tabt indtjening.
Alle vores biler udlejes med fuldtank og skal returneres med fuld tank. Undlader man at fylde tanken, trækkes der 500,- + manglede brændstof fra depositum.
Lejeren hæfter for de skader og bøder der har fundet sted, indenfor leje perioden.
Husdyr i bilerne er tilladt, såfremt den returneres uden spor og lugtgener. Er der spor og lugtgener fra husdyr, fratrækkes 298,- fra depositumet.
Udlandskørsel er tilladt (skal oplyses til udlejer).
Ved langtidsleje – 1 måned eller mere, er det lejers pligt at efterse oliepindens status.
Selvrisiko: 10.000,-. Nedsat selvrisiko på 4.600,- kan tilkøbes for 150,-/dag
Call Now Button